De Westland Utrecht Bank wordt sinds kort weer actief als merk gevoerd. Was deze bank voorheen onderdeel van de ING Groep, inmiddels is deze bank verzelfstandigd. In de jaren ’80 was de bank vooral bekend als hypotheekverstrekker. Sinds begin 2011 benaderen ze Nederlandse consumenten met een internetspaarproduct. En hoe! Er wordt gelijk de hoogste spaarrente op dat moment geboden.

De internetspaarrekening van Westland Utrecht Bank maakt al een tijdje onderdeel uit van de top 5 spaarrekeningen met het hoogste rentepercentage. Wilt u bij de Westland Utrecht Bank sparen? De SpaarOnline Rekening biedt een aantrekkelijke variabele rente.

Tips: westland utrecht bank, westland utrecht, westlandutrechtbank, westlandutrecht bank, westland utrechtbank, westland bank, westlandutrecht, westland utrecht bank ervaringen, ervaringen westland utrecht bank, rating westland utrecht bank

Geef jouw mening


Submit your review
* Required Field

Westland Utrecht Bank Westland Utrecht Bank Spaarrekening Spaarrekening van Westland Utrecht Bank SKU UPC Model

hele hoge rente

Dec 31, 2012 by peter

Allemaal prima of ze wel of niet bij ing horen, ze geven hoogste rente afgelopen jaar!


WestlandUtrecht Bank

Feb 17, 2012 by Frits Beerthuizen

WestlandUtrecht Bank is onderdeel van de ING Groep.

In 2009 besluit de Europese Commissie dat WestlandUtrecht Bank uiterlijk in 2013 buiten ING Groep zal treden om als volwaardige bank de concurrentie met de huidige (grote) banken aan te kunnen gaan. Eind 2010 is de commerciƫle verzelfstandiging van WestlandUtrecht Bank gerealiseerd. WestlandUtrecht Bank is dan de vijfde grootste bank van Nederland.


westland utrecht bank

Dec 24, 2011 by Roelofs

Westland Utrecht heeft niets met de Rabobank van doen. De bank is sinds enige tijd een verzelfstandige dochter van de ING (gevolg van de Europese regelgeving)


Wel goed

Oct 30, 2011 by Yvonne

Ik heb vorig jaar een spaarrekening bij Westland Utrecht Bank geopend, en die loopt prima. Ze zijn onderdeel van de Rabobank, lijkt me wel handig in deze heftige tijden.


4.0 5.0 4 4 Allemaal prima of ze wel of niet bij ing horen, ze geven hoogste rente afgelopen jaar! Westland Utrecht Bank Spaarrekening

23/03/11, Banken